Scroll Top
7_blokk_ICON

Karnis és árnyékolástechnika

7_blokk_1590x195
7_blokk_ICON

Karnis és
árnyékolástechnika

MOBIL_7_blokk_aloldal_cim_900x160px
2_blokk_990x590

Széles választékunknak köszönhetően biztosan találsz olyat, ami megfelel lakásodba és ideális stílusához, miközben a költségvetésedbe is beleillik. Eljössz hozzánk, a karnis és árnyékolás technikai bemutató falunkon minden igényedre találunk megoldást.

2_blokk_990x590
8_blokk_1980x970
2_blokk2_990x590-2

Amikor a legjobb karnis lehetőségeket keresed, fontos figyelembe venni azt a hangulatot, amit otthonodban szeretnél közvetíteni. Szeretnél inkább klasszikus megjelenést? Vagy modern, fényes megjelenést? Lehet, hogy furcsán hangzik, de a megfelelő karnisok képesek arra, hogy otthonod enteriőrjét egy magasabb szintre emeljék.

2_blokk2_990x590-2
4es_blokk_bal
Close-up view of fabric curtain made of dense fabric in the corpora office. Textured abstract backgrounds and wallpapers. Materials and textiles
Close-up view of fabric curtain made of dense fabric in the corpora office. Textured abstract backgrounds and wallpapers. Materials and textiles

SZALAGFÜGGÖNY - NEM CSAK IRODÁKBA

A szalagfüggönyök már régen nem csak az irodák, hivatalok árnyékolója, megállja a helyét modern és hagyományos stílusú lakásokban egyaránt. A szalagfüggöny térhódítása nem véletlen, hiszen praktikus, könnyen kezelhető, időtálló megoldás. A szalagfüggöny lamellák oldalirányban mozognak, alul lánc kapcsolja őket össze és maguk a lamellék forgathatóak. A lamellák elhúzásának, és/vagy elforgatásának mértékével szabályozható a bejövő fény mennyisége és a betekintés lehetőségének mértéke. Kiváló választás nagyméretű ablakokhoz,a tágasság érzetét adják.

5os_blokk

RÚDKARNISOK

Alapanyaguk szerint a modernebb fém és a hagyományos fa rúdkarnisok találhatóak meg kínálatunkban, szerelésük legtöbbször oldalfalra történik megfelelő mennyiségű konzollal. A fém karnisoknál a különböző színekkel ( réz antik, matt króm, fehér, fekete, ónix, króm) és az egyénileg kiválasztott végzárókkal tudjuk a végleges kinézetet meghatározni. A rúdkarnisokat szerelhetjük műanyag betétes karikákkal vagy belsősínes (nútos) rúdkarnisok esetében csúszkákkal.

5os_blokk
6os_blokk

ALUMÍNIUM KARNISRENDSZER

Valamennyi szerelhető mennyezetre és oldalfalra, hajlíthatóak igények és lehetőségek szerint, mozgatásuk történhet kézzel, kezelő szerkezettel vagy motorosan. Magasabb súlyú sötétítő függönyöknél kifejezetten erősített, kezelőszerkezettel ellátott szerkezet felszerelését javasoljuk. A tervezéskor több sínt lehet variálni, lehet egyszerűen egy sínes, több sínes, a sín végeit behajlítva is rendelhető, így a függöny a fallal találkozik és jobban zárja a fényt, oldalról nem enged az ablak felé belátást.

6os_blokk
2_blokk3_990x590-2

ROLETTA

A roletta mozgatása függőleges síkban történik, a szerkezet egy hengerre tekeredik fel. A választható textilek választéka nagyon széles, lehet teljesen fényzáró blackout, a fényvisszaverő, fényáteresztő, mintás de natúr kollekciós bambuszhatású is. A roletta szerelhető oldalfalra, mennyezetre, közvetlenül ablak- és ajtókeretre is akrá fúrásmentes konzollal. A roletta helyigénye feltekert állapotban a vászon hosszától függően 5-7 cm, ezt az ablak nyitásánál figyelembe kell venni, mozgatása történhet gyöngylánccal illetve motorosan is, utóbbi esetben az akkumulátor segítségével még villanykiállásnak sem kell lennie a közelben és évi akár egy feltöltéssel élvezhetjük a távirányítás kényelmét.

2_blokk3_990x590-2
4_blokk_700x700_01
4_blokk_500x700_02
4_blokk_700x700_03
4_blokk_500x700_02

SÁVROLÓK - A 2 IN 1 MEGOLDÁS

A sávroló több funkciót egyszerre betöltő árnyékolási megoldás. Az egymás mögötti csíkos sávok váltakozásának köszönhetően állíthatjuk fényáteresztő vagy árnyékoló/sötétítő pozícióba is, így egy szerkezettel kiválthatjuk a fényáteresztő függöny és a sötétítő vagy fényzáró függönyt is. Alkalmazhatjuk lakásba, üzletbe, irodába egyaránt. A sávroló kiváló olyan helyiségben, ahol nincs sok hely a nyílászárók mellett vagy fölött és a térből sem szeretnénk helyet veszteni.

2_blokk4_990x590-2

PLISZÉ ÉS RELUXA - KÖZEL AZ ÜVEGHEZ

Mind a pliszé, mind a reluxa esetében a leggyakoribb, hogy az ablakszárnyra kerülnek fleszerelésre, közvetlenül az üvegezőléc fogja őket körbe. A pliszé A reluxa kis helyigényű könnyen kezelhető árnyékoló, anyaga lehet alumínium (16 vagy 25mm) vagy fa (25 vagy 50mm). Az aluminiumból készült reluxák párás helységekben is alkalmazhatók (konyha, fürdőszoba). Remek megoldás lehet bukó - nyíló, ferdesíkú, íves vagy többszögletű ablakok árnyékolására, háromszög, trapéz, akár íves ablakokra is egyedileg gyárthatóak.Hozd be lakásodba az eleganciát és praktikusságot modern, dekoratív, akár motorizált karnisok, roletták, sávrolók segítségével, hogy ne csak szép, de kényelmes is legyen a mindennapi árnyékolás.

2_blokk4_990x590-2
Roman blind curtain decoration in living room interior

RÓMAI ROLÓK

Római rolók több ezer anyagából készíthetőek alkalmazkodva a lakás stílusához, funkciójától függően fényáteresztő vagy dekor, sötétítő anyagból is készülhet. A textília a tépőzáras sínre helyezhető fel, amely az egész szerkezetet takarja, így drapéria használata nélkül is esztétikus. A szerkezetet merevítő pálcákkal és súlylappal együtt készítjük el, mindig az adott hossz és választott anyag igényei alapján. A textil függőlegesen felhúzható, az anyagot egymásra lapolja, raffolja, mozgatását tekintve lehet gyöngyláncos vagy motoros.

Roman blind curtain decoration in living room interior
2_blokk5_990x590

Előlapos alumínium karnis - egyszerű, de nagyszerű. Két sín, hajlított előlap, nyolc különböző színvariáció, letisztult, modern formavilág, praktikusság, kiváló ár-érték arány. Így teszi otthonodat az előlapos karnis különlegessé.

2_blokk5_990x590